Ligging

Bellestraat 99
1790 Affligem
Brabant
België

Komende van E40 afrit Affligem: richting Hekelgem/Affligem, op einde van autosnelwegbrug naar rechts, aan de rotonde met de brouwketel rechts de Bellestraat volgen, net voorbij de tunnel onder de E40 rechts het gemeentelijk centrum “Bellekouter” opdraaien.

Komende vanuit Asse: volg de Brusselbaan (N9) tot aan het kruispunt “Den Beer”, links de Fosselstraat inslaan, op het einde van de Fosselstraat links de Bellestraat volgen richting E40. Net voor de tunnel onder de E40 links het gemeentelijk centrum Bellekouter inslaan.

Komende vanuit Aalst: volg de Brusselbaan (N9) tot aan taverne “Oud Zandtapijt”, rechts de Kerkstraat inslaan, altijd de hoofdweg volgen. Net voor de tunnel onder de E40 links het gemeentelijk centrum “Bellekouter” inslaan.

Komende met het openbaar vervoer: De lijn 625 (Essene – Liedekerke Sport / Pamel) stopt voor het gemeentelijk centrum “Bellekouter”. Ook de lijn 213 stopt op een kleine kilometer van ons terrein, stap bij de Sint-Jankerk in “Teralfene” af en stap de kerk voorbij, daarna slaat u rechtsaf richting Rantour, net voorbij de tunnel gaat u naar rechts op het gemeentelijk centrum Bellekouter.