Jeugd

MAANDPLANNING

zie

JEUGD – LIDMAATSCHAP

Het bestuur van E. Hekelgem blijft op zoek naar jonge voetballertjes en voetballers uit onze regio die graag willen voetballen in een familiale sfeer maar met gedegen jeugdtrainers. Jeugdspelers kunnen bij ons op een prettige manier kennis maken met voetbal en alle facetten errond. U kan op onze site de sfeer al even opsnuiven, maar wie nog meer wil weten moet maar eens langskomen op één van onze trainingen in het “Bellekouterstadion”.

Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij één van onze jeugdploegen, kan zich vrijblijvend aanmelden in de kantine van Eendracht Hekelgem aan de “Bellekouter”, Bellestraat 99, 1790 Affligem, en dit op woensdag en vrijdagavond.

Je kan voor meer informatie ook altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinator Arne Boeykens (mail : [email protected])

JEUGD – LIDGELD   ENKEL TE BETALEN VIA OVERSCHRIJVING

Het lidgeld voor nieuwe leden voor het voetbalseizoen 2023-2024 bedraagt 325€, vanaf een tweede kind is dit 275€ en voor het derde kind 250€. Enkel te betalen via overschrijving. Gelieve te betalen voor 1 september 

Na ontvangst van betaling krijgt een speler:

  • Drankje bij elke thuismatch
  • Trainingsmateriaal
  • Kledij
  • Verzekering

Dit bedrag kan gestort worden op het ING rekening nummer IBAN BE92 3631 8248 4423 met duidelijke vermelding ‘naam en voornaam van de speler+ de ploeg (U…) + lidgeld 2023-2024’.
Een afbetalingsschema is mogelijk, maar moet aangevraagd worden bij Guy De Moor ([email protected]).