Maandplanning

 zie socceronline

Jeugd - Lidmaatschap

Het bestuur van E. Hekelgem blijft op zoek naar jonge voetballertjes en voetballers uit onze regio die graag willen voetballen in een familiale sfeer maar met gedegen jeugdtrainers. Jeugdspelers kunnen bij ons op een prettige manier kennis maken met voetbal en alle facetten errond. U kan op onze site de sfeer al even opsnuiven, maar wie nog meer wil weten moet maar eens langskomen op één van onze trainingen in het "Bellekouterstadion".

Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij één van onze jeugdploegen, kan zich vrijblijvend aanmelden in de kantine van Eendracht Hekelgem aan de “Bellekouter”, Bellestraat 99, 1790 Affligem, en dit op woensdag en vrijdagavond.

Je kan voor meer informatie ook altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren Arne Boeykens & Geoffrey Desmet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Jeugd - Lidgeld

Het lidgeld voor het voetbalseizoen 2017-2018 bedraagt 275€, vanaf een tweede kind is dit 225€ en voor het derde kind 200€. (Enkel te betalen via overschrijving)

Na ontvangst van betaling krijgt een speler:

  • Kledijpakket
  • Drankje bij elke match
  • Trainingsmateriaal
  • Verzekering

Dit bedrag kan gestort worden op het KBC rekening nummer IBAN BE12 7340 1026 1292 met duidelijke vermelding 'naam en voornaam van de speler+ de ploeg (U...) + lidgeld 2017-2018'. Een afbetalingsschema is mogelijk, maar moet aangevraagd worden bij Guy De Moor.

Uiterste datum van betaling vòòr 1 september 2017, maar hoe vlugger wij het lidgeld ontvangen, des te vlugger ontvangt de speler zijn pakket.

Wie op 1 oktober nog steeds niet betaald heeft zal niet meer worden opgesteld tijdens de matchen.