Jeugd

JEUGD – LIDMAATSCHAP

Het bestuur van E. Hekelgem blijft op zoek naar jonge voetballertjes en voetballers uit onze regio die graag willen voetballen in een familiale sfeer maar met gedegen jeugdtrainers. Jeugdspelers kunnen bij ons op een prettige manier kennis maken met voetbal en alle facetten errond. U kan op onze site de sfeer al even opsnuiven, maar wie nog meer wil weten moet maar eens langskomen op één van onze trainingen in het “Bellekouterstadion”.

Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij één van onze jeugdploegen, kan zich vrijblijvend aanmelden in de kantine van Eendracht Hekelgem aan de “Bellekouter”, Bellestraat 99, 1790 Affligem, en dit op woensdag en vrijdagavond.

Je kan voor meer informatie ook altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinator Arne Boeykens (mail : jeugdcoordinator@eendrachthekelgem.be)

Als je al wil inschrijven kan je al de gegevens  (naam, volledig adres, geboortedatum en -plaats) en een copy van de identiteitskaart/kids-id opsturen naar gc@eendrachthekelgem.be met vermelding van inschrijving nieuwe speler.

JEUGD – LIDGELD   ENKEL TE BETALEN VIA OVERSCHRIJVING

Het lidgeld voor nieuwe leden voor het voetbalseizoen 2023-2024 bedraagt 325€, vanaf een tweede kind is dit 275€ en voor het derde kind 250€.Enkel te betalen via overschrijving

Na ontvangst van betaling krijgt een speler:

  • Trainingsmateriaal
  • Kledij
  • Verzekering

Dit bedrag kan gestort worden op het ING rekening nummer IBAN BE92 3631 8248 4423 met duidelijke vermelding ‘naam en voornaam van de speler+ de ploeg (U…) + lidgeld 2023-2024’.
Een afbetalingsschema is mogelijk, maar moet aangevraagd worden bij Guy De Moor (penningmeester@eendrachthekelgem.be) .