Maandplanning

 zie socceronline

Jeugd - Lidmaatschap

Het bestuur van E. Hekelgem blijft op zoek naar jonge voetballertjes en voetballers uit onze regio die graag willen voetballen in een familiale sfeer maar met gedegen jeugdtrainers. Jeugdspelers kunnen bij ons op een prettige manier kennis maken met voetbal en alle facetten errond. U kan op onze site de sfeer al even opsnuiven, maar wie nog meer wil weten moet maar eens langskomen op één van onze trainingen in het "Bellekouterstadion".

Wie interesse heeft om zich aan te sluiten bij één van onze jeugdploegen, kan zich vrijblijvend aanmelden in de kantine van Eendracht Hekelgem aan de “Bellekouter”, Bellestraat 99, 1790 Affligem, en dit op woensdag en vrijdagavond.

Je kan voor meer informatie ook altijd contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren Arne Boeykens & Geoffrey Desmet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Jeugd - Lidgeld   Enkel te betalen via overschrijving

Het lidgeld voor het voetbalseizoen 2018-2019 bedraagt 325€, vanaf een tweede kind is dit 275€ en voor het derde kind 250€.

In dit bedrag zijn reeds de 2 * 10 kaarten ter waarde van 50€ voor de 2 eetfestijnen (mosselen en kip&rib) inbegrepen.

Enkel te betalen via overschrijving

Na ontvangst van betaling krijgt een speler:

  • Kledijpakket
  • Drankje bij elke match
  • Trainingsmateriaal
  • Verzekering
  • 2 * 10 kaarten voor de eetfestijnen

Dit bedrag kan gestort worden op het KBC rekening nummer IBAN BE12 7340 1026 1292 met duidelijke vermelding 'naam en voornaam van de speler+ de ploeg (U...) + lidgeld 2018-2019'. Een afbetalingsschema is mogelijk, maar moet aangevraagd worden bij Guy De Moor.

Uiterste datum van betaling vòòr 1 september 2018, maar hoe vlugger wij het lidgeld ontvangen, des te vlugger ontvangt de speler zijn pakket.

Wie op 1 oktober nog steeds niet betaald heeft zal niet meer worden opgesteld tijdens de matchen.